'WWW.GENCLİKATESİTEAM.TK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'WWW.GENCLİKATESİTEAM.TK

SanaL Alemde Üstleri Kademeleri Görebilmek İçin Paylaşım Yapalım ..

AnasayfaAnasayfa AramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY

YazarMesaj
FéL0ny FiGhT

\\''>G.A. TEAM<''//

\\''>G.A. TEAM
FéL0ny FiGhT

Tecrübe Puanı : 62846

.
Başarı Puanı:
YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Imgleft80/100YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Emptybarbleue  (80/100)
Seviye:
YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Img_left82/100YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Empty_bar_bleue  (82/100)
Güçlülük:
YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Img_left89/100YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Empty_bar_bleue  (89/100)
YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Empty
MesajKonu: YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY   YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Icon_minitimePaz Haz. 14, 2009 11:58 pm

Adamın biri arabasıyla giderken yolda biryolcu alırarabaya.... adam arka tarafabiner.....şöför...- eee hemşerim kimsin nereyegidersin...der....yolcu- ben Azrailim..canınıalmaya geldim der......şöför alaycı birtavırla- sen mi Azrailsin der..yaw senin gibiAzrail olurmu hiç der....yolcu sakin bir tavırla sendaha önce Azrail gördünmüde tarifediyorsunder...ve ekleryolcu....- inanmadın bana öylemider....şöför- inanmadım tabiider......yolcu- o zaman 200 metre ileride bir adam dahaalacaksın der.....gerçekten de adamın dediği gibişöför 200 metre ilerde bir yolcudahaalır..ama yolcu ön tarafa oturur...olaylar bundansonra daha da >enteresanlaşır.....şöföryanındakine...- ee sen klimsin nereye gidersinder....öndeki- abi ben merkezde biryerde indirirsen çoksevinirim adımfelancader......şöför- yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyogörüyonmu şu herifihem iyilik ediyoz hemde dalgageçiyor zibidi der....öndeki arkaya bakar amakimse yoktur....öndeki- abi arkada kimseyokki.....şöför hışımla arkaya bakarve- körmüsün be adam arkada oturuyoryader.....öndeki arkaya bir daha bakarve- abi senin kafan iyimi yoksa dalga mıgeçiyorsun der...bu seferarkadaki sözegirer....- gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nedegörebilir derşöföre. şöför bir anda dizlerinin bağıçözülür bet benizatar....arkadakişöföre...- hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namazkıl canını alacamder..... şöför ağlamaklı çaresizbir şekilde arabayı kenara çeker veinerarabadan.....sonra....sonra ne olmuşbiliyormusunuz?????adamlar arabayı aldığı gibikaçmışlar...)

YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY
1 sayfadaki 1 sayfası